Splošni pogoji

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
Koratur - več kot avtobusni prevozi
Perzonali 48
2391 Prevalje
Slovenija

Koratur - več kot avtobusni prevozi se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Koratur - več kot avtobusni prevozi. Z uporabo spletnega mesta www.koratur.si/de-de soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran Koratur - več kot avtobusni prevozi lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP 
  • vrsta brskalnika 
  • imena domen 
  • čas dostopanja 
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Koratur - več kot avtobusni prevozi te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Koratur - več kot avtobusni prevozi zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Koratur - več kot avtobusni prevozi lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav 
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani 
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Koratur - več kot avtobusni prevozi nudi 

Varovanje osebnih podatkov

Koratur - več kot avtobusni prevozi se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Splošni pogoji spletne trgovine

Varovanje podatkov

Koratur d.d. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletni strani www.koratur.si skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Koratur d.d. se obvezuje, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Registracijo oz. vpis osebnih podatkov v spletno trgovino potrebujemo samo za pravilno izvajanje storitev in posredovanje plačila. Za kupce spletne trgovine bomo poskrbeli, da bo vsak nakup v naši trgovini varen

Podatki ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.

Za varovanje vaših osebnih podatkov, ki nam jih posredujete ob registraciji, po elektronski pošti ali telefonu, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki ji zbiramo. Ker na naši spletni strani www.koratur.si obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na vsebino spletnih strani www.koratur.si, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Koratur d.d. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Načini plačila

Stranke lahko v spletni trgovini izbirajo med naslednjimi načini plačil:

  • Plačilo po predračunu na TRR podjetja Koratur d.d.
  • Plačilo s PayPal Slovenija

Plačilo po predračunu:

Ob izbiri nakupa z možnostjo plačila po predračunu, prejmete na elektronski naslov ustrezen predračun (ponudbo) za nakup izbranih storitev.

Plačilo s Paypal Slovenija

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami in je plačilna možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.

Dostava

Napotnico/voucher vam posredujemo na elektronski naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa.

Na željo stranke lahko napotnico/voucher pošljemo priporočeno po pošti ali pa jo stranka osebno prevzame v naših poslovalnicah.

Darilni bon stranki pošljemo priporočeno po pošti na naslov naveden pri nakupu, lahko pa ga stranka osebno prevzame v naših poslovalnicah.

Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih ter načinu poslovanja naše spletne trgovine naslovite na elektronski naslov trgovina@koratur.si

AVTOBUSNI VOZNI RED