Občasni prevozi

V kolikor želite informacijo o ponudbi naših avtobusnih in kombi prevozov, izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Prepričani smo, da bo naša ponudba za vas privlačna. Potrudili se bomo, da bomo s kvalitetno storitvijo v celoti opravičili vaše zaupanje.

V kolikor želite dodatne informacije ali naročilo občasnega prevoza izpolnite obrazec. 

Splošna pravila naročila

Naročnik se z naročilom storitve prevoza obvezuje, da bo spoštoval navedbe Evropske direktive 561/2006, ki izrecno navaja, da so potovalne agencije oz. organizatorji (tudi skupine) potovanja in njeni podizvajalci odgovorni za načrt časa prevoza in kršitve izhajajoč iz nespoštovanja navedene direktive.

Evropska direktiva 561/2006 navaja, da dnevni delovni čas enega voznika ne sme presegati 15 ur, če pa se občasni prevoz izvaja z dvema voznikoma pa dnevni delovni čas ne sme presegati 21 ur. V tem delovnem času noben voznik ne sme imeti efektivne vožnje več kot 9 ur (dva krat tedensko 10 ur), pri čemer pa je potrebno upoštevati tudi dostavo do odhodnega postajališča ter odvoz do parkirišča po končani vožnji.

Primer občasnega prevoza

V primeru odpovedi prevoza 24 ur pred odhodom je naročnik dolžan poravnati prevozniku nastalo škodo v višini 20% ocenjene predračunske vrednosti prevoza.

V primeru odpovedi prevoza na dan odhoda je naročnik dolžan poravnati prevozniku nastalo škodo v višini 50% ocenjene predračunske vrednosti prevoza.

Vsakršno odstopanje od navedene poti prevoza in časovnega razporeda lahko pomeni razliko v podani ponudbi in je predmet doplačila.

AVTOBUSNI VOZNI RED